LR Health & Beauty Systems

Az LR Health & Beauty az egyik legnagyobb direkt értékesítéssel foglalkozó vállalat Európában – készítményeit több mint 35 éve, és már 29 országban lehet megvásárolni. Ahol a termékcsalád eddig megjelent, onnan egyszer sem kellett kivonulnia a cégnek.

Made in Germany – A test- és szépségápolási termékek 95%-a Németországban készül. A gyártás során a legmodernebb technológiákat, innovatív hatóanyagokat és exkluzív receptúrákat alkalmaznak. A készítmények orvosilag és nemzetközileg elismert, független minőségi tanúsítványokkal (SGS INSTITUT FRESENIUS) is rendelkeznek.

Versenyképes termékek – A 30%-os törzsvásárlói kedvezmény már az első vásárlás alkalmával is érvényesíthető. Az LR Health & Beauty Magyarországon is megfizethető áron és kiemelkedő minőségben kínálja a kiváló ár-érték arányú termékeket.

További kedvezmények – Személyre szabott egészségügyi tanácsadást követően lehetőség nyílik hosszútávú egészségprogramok elindítására, amelyeknek keretében a termékek a törzsvásárlói árhoz képest további 25% kedvezménnyel szerezhetőek be. A kedvezményes áron felül a postaköltséget is átvállalja a cég.

Az aloe vera számos jótékony összetevője által igazi multitálentum. Az Aloe vera ivógélekhez az LR értékes aloe vera zselét használ.

Így az Aloe vera ivógélekkel teljes egészében élvezheted az életet hiszen védelmezi regenerálja és aktiválja a szervezetet.
12.000 tonna aloe vera levél – ezzel a feldolgozott és nemesített gyógynövénytermék-mennyiséggel és a több, mint 15 éves tapasztalatával az LR a világ legnagyobb aloe vera termék gyártójának számít.

Az LR aloe vera termékeinek fejlesztése és gyártása Európa egyik legmodernebb aloe vera gyártóüzemében történik.

Ehhez kizárólag az aloe vera növény levelének értékes géljét használjuk. Ezt megbízható partnereken keresztül közvetlenül Mexikóból szerezzük be és ahleni telephelyünkön folyamatos minőségellenőrzésnek vetjük alá. Csak így jön létre egy olyan standard, amely a törvény által előírt mértéket is meghaladja és nemcsak emiatt viseli az SGS INSTITUT FRESENIUS tanúsító pecsétjét.

Győződj meg róla személyesen is: LR Partnerként a gyártóüzem exkluzív megtekintése garantált számodra!

Ismert márkanagykövetek  – A világhírű német divattervező, Guido Maria Kretschmer, valamint a Golden Globe- és Emmy-díjas filmcsillag, Bruce Willis is saját LR parfümmel rendelkezik (az LR illatokból évente több mint 1,5 millió darabot értékesítenek).

Minden egy kézben – Nincsenek részvényesek, így a vezetőség tagjai nincsenek arra kényszerítve, hogy a tőzsde profit elvárásai szerint cselekedjenek. A vásárlói igényeket és a minőséget előtérbe helyező döntéseket hozhatnak. A gyártó létesítmények, a kutatás-fejlesztés részleg és az elosztó csatornák is a vállalat saját tulajdonában vannak.

Dinamikus fejlődés  – LR Partnerként csak a saját hozzáállásunk, alázatunk és a befektetett energiánk szabhat határt számunkra, hiszen bárkinek lehetősége van feljebb jutni a karrierlétrán. Személyes tanácsadások, megoldáscsomagok, szemináriumok, valamint egyéb rendezvények biztosítják a folyamatos tanulást és fejlődést.

Folyamatos elismerés – Az LR Health & Beauty minden tagját az elért eredményeinek megfelelően kiemelten díjazza. A kitűzött célok elérése után a jutalékon felül a cég egyedülálló autófinanszírozási programmal, utazásokkal, bónuszkifizetéssel, oktatási támogatással és egészségprogramokkal motiválja a hálózathoz csatlakozó vállalkozókat.

FAST TRACK gyorsító sáv program – Az induló partnerek számára az első évben az elért eredményektől függően havonta 75.000, 150.000 vagy akár 300.000 forintos fix minimál jövedelmet biztosít az LR Health & Beauty. Amennyiben a számított jutalék meghaladja a minimális fix jövedelem mértékét, a nagyobb összeg kerül kifizetésre.

Hatalmas potenciál  A cég nevével és termékeivel Magyarországon sokan még csak most ismerkednek meg, így az előző évek – igazán impozáns 50-60%-os – növekedését meghaladó forgalombővülés sem kizárt.