ZEITGARD 1 arctisztító készülék szett normál bőrre

ZEITGARD 1 arctisztító készülék szett normál bőrre (készülék kefével, arctisztító krém érzékeny bőrre) + ajándék készüléktartó utazáshoz

Gyengéd mélytisztítás minden bőrtípusra


- 10-szer hatékonyabb tisztítás, a bőr igénybevétele nélkül
- Egyedülállóan higiénikus MicroSilver technológia
- Ragyogóan szép bőr

Az arctisztító család termékei:
LR ZEITGARD arctisztító zselé normál bőrre · LR ZEITGARD kefe normál bőrre
LR ZEITGARD arctisztító krém érzékeny bőrre · LR ZEITGARD kefe érzékeny bőrre

INFORMÁCIÓ
Az arctisztítás új dimenziója
Ragyogóan tiszta arcbőr az LR ZEITGARD 1 használatával. Az innovatív elektromos kefe fejek optimalizálják a klasszikus arctisztítást. 10-szer hatékonyabban távolítják el a sminket és a szennyeződéseket, mint a hagyományos arctisztítás. Mindezt anélkül, hogy a bőrt jobban igénybe vennék.

Egyedülálló higiéniai koncepció
A kimondottan az LR számára kifejlesztett kefe fejek az antibakteriális MicroSilver technológiának köszönhetően akár 3 hónapig higiénikusan tiszták maradnak. MicroSilver védőpajzsként csökkenti a baktériumokat és megelőzi az újraképződésüket.

ARCTISZTÍTÁS ÚJ SZINTEN
Az innovatív LR ZEITGARD 1 arctisztító készülék a klasszikus arcápolás revolúciója. Sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos arctisztítás, mégis különösen gyengéd a bőrhöz. Az elektromos fej és a speciálisan kifejlesztett tisztító textúra egységével, létrejön egy „háló”, mely megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől. A bőr ezáltal felkészül a program további lépéseire. A bőrkép simábbnak, tisztábbnak és élettel telibbnek hat – ideális nőknek és férfiaknak is!

INNOVATÍV MŰKÖDÉSI ELV
Egészen részletesen átgondolt rendszer: az oszcilláló kefeszálak megszabadítják a bőrt a szennyeződésektől: a tisztító termékek speciális textúrája „hálóként” gyűjti össze a szennyeződéseket. Az eredmény: láthatóan tisztább bőr.

A különbség az oszcilláló kefékben rejlik
Az ZEITGARD 1 arctisztító készülék egyedülálló kefeszálai 7.000-szer oszcillálnak percenként. A lekerekített kefeszálak végigsiklanak az arcbőrön és kíméletesen, mégis hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket. Győződj meg róla magad!

EREDMÉNYEK
• Szebb bőrkép a pórustisztításnak köszönhetően
• Ideális felkészítés a következő lépésekre
• Simább bőr a masszázs funkció által
• A bőrszín ragyogóbb, élettel telibb

TANULMÁNYOK
A neves Dermatest Intézet vizsgálta 6 héten keresztül 2015 januárjától
március elejéig 40 fő részvételével. Eredmény: 10-szer hatékonyabb tisztítás.

Törzsvásárlói ár: 44.990 Ft

63 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről